Bedrijf

Missie en waarden

Sinds zijn oprichting beschouwt Gondrand zijn klanten als het brandpunt van zijn activiteiten, zijn strategie en zijn manier van denken.
Onze missie is gebaseerd op uw wensen.
Daarom staat u te allen tijde een uitgebreid team van experts ter beschikking met aangepaste diensten en oplossingen voor al uw behoeften en problemen.
Onze volgende kwaliteiten stellen ons in staat om dag in dag uit uw vracht professioneel af te handelen:

• Knowhow en ervaring
• Interne aanvullende diensten
• Een internationaal karakter
• Stiptheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid

Management

Gondrand is meer dan alleen een groep individuen. Teamwork en betrokkenheid hebben een belangrijke invloed op de kwaliteit van onze diensten.
Een van de belangrijkste kwaliteiten die ons management onderscheidt, is het vermogen om jonge talenten te ontdekken, ze tot ervaren professionals te maken en hen voortdurend te motiveren om elke dag uitstekende diensten te verlenen.
Grootte doet er net zomin toe als de bestemming… Gondrand zorgt voor al uw transport- en logistieke vereisten.
Bij het combineren van onze diensten vinden we keer op keer weer een manier om aan uw behoeften te voldoen. Punctuele collecties en leveringen op de bestemming, opslag van uw goederen of de volledige afhandeling van de documentatie… Niets is onmogelijk bij Gondrand.

ISO 14001

Duurzaam milieubeheer is wereldwijd een van de belangrijkste uitdagingen. Organisaties zijn in toenemende mate verplicht om proactief beheer van de milieueffecten van hun bedrijfsactiviteiten aan te tonen. De eisen van stakeholders nemen toe en de verwachtingen voor de milieuprestaties worden steeds groter.
Op 15 januari 2015 heeft GONDRAND – Bornem naast het ISO 9001-certificaat ook de ISO 14001-certificering behaald.
Dit is iets waar de hele organisatie erg trots op is, omdat deze certificering aan de zakelijke relaties toont dat er een duidelijke inzet voor het milieu is. Een milieuzorgsysteem is een raamwerk dat kan worden geïntegreerd met bestaande bedrijfsprocessen om risico’s en milieueffecten effectief te identificeren, meten, beheren en beheersen.


Klik hier voor meer informatie

ONZE GROEP BEDRIJVEN

gondrand_logo_blue
ngl_logo_gemvest-265x102
monnard_logo_gemvest-265x102
monfreight_logo_gemvest-265x102